Facebook

Katrins XT660


Juli -15! Kär vid första ögonkastet - så började min historia med Yamaha'n aka Lillebror. Om jag ska vara ärlig så var det mark kontakten som gjorde att jag köpte hojen ;) Men när vi öppnade dörrarna till ladan där lillebror stod i sin ensamhet så tändes en låga inom mig. Hade aldrig kört en hoj tidigare så detta blev min premiär. Startade i sand och plötsligt låg vi på marken. Skrapmärket var ett faktum och jag blev några pengar fattigare men en hoj rikare :) Har aldrig ångrat detta köp!

Lillebror och jag har sen dess haft våran nisch, att få mark kontakt lite här och var men inga allvarliga sådana, man kan kalla det "light touch down". Med hjälp av Gerard har "vi"gjort lite modifieringar med att forma lillebror efter min storlek och jag bara älskar honom ;)

Juni -16 fick jag mc kortet! Fick och fick (?!) Med min stöttepelare i livet - Gerard - har jag fått övningsköra i ur och skur, i mot och medvind. Han har haft en ängels tålamod. Jag körde upp med skolans mc och jag kan ju säga att den inte är likt lillebror. Men hur som, kortet i handen och fri som en fågel. :)

Tyvärr är lillebror lite för tung (för mig) att framföras i riktig terräng så......

 
... jag har nu i dagarna utökat med en Suzuki! Oo Hoho - så jäkla roligt! Fråga mig inte när var hur det gick från Yamaha till Mini Su - men jag älskar honom på hans eget lilla ettriga vis :)

Jag har nu fått köra med Gerard i terräng och jag är såld - helt jävla såld på att skita ner mig, klättra uppför berg, skrida nedför berg, se vägen där ingen väg finns _O2 kommentarer:

Elias sa...

=)

Janne B sa...

-Ja, de e som med hästar man bör ha minst 2st för att de ska trivas och må bra!..;-D