Facebook

tisdag 6 november 2012

Om ossTänkte ge en liten mera utförlig pressentation av våran lilla konstelation av förare och hur det är "tänkt" att vi ska samverka.


Elias  Elektriker
Lars  Gruvmaskinsbyggare
Janne  Fastighestskötare ruttexpert
Greta  Djurskötare
Fredrik  IT tekniker
Gerard  Åkardräng
Malin UndersköterskaFörst ut blir ju då naturligt vis han som gör kartorna, fastighetsskötaren, så vi andra kan hitta vägen, men han blir ju konstant omkörd av våran åkardräng som alltid annars blir omkörd där han sitter i lastbilshytten till vardags. För att återgå till fastighetsskötaren som då även har koll på läget när vi slår läger, allting skötts och lämnas som det såg ut när vi kom.
Sen har vi elektrikern som kan koppla och felsöka bland kablar och skor när prylarna blir invecklade kopplar han in it teknikern som då knapprar vidare tills allt blir bra. Men ibland händer det att något blir krokigt och skevt så då tar vi till en gruvmaskinsbyggare för att bryta i led, med finns även en undersköterska med plåster och bandage och en djurskötare som skäller och vallar där bak.

Det låter väl som ett bra gäng.

MEN i själva verket är det nog så här i detta körkåta gäng, att man knappt hinner bestämma målet för dagen så sitter åkardrängen på sadeln, (undersköterskan måste haft bra grepp i sina långa armar för att hänga med),  tätt följd av gruvmaskinsbyggaren , i dammet där bak går det ändå bra för vi hinner i kapp när det blir kortis där fram, för  vissa kortslutningar, hårddiskvirusar, dyblöta tält, hjärnsläpp och avstickare till sumpmarker går inte att bota i detta gäng.

Jag menar…
*vissa kortslutningar kommer sällan ensam, stackars elektrikern.
*hårddiskvirusar tenderar att spridas, han ger nog upp it teknikern.
*tälta i regn, troligtvis säger fastighetsskötaren uppsig .
*vissa hjärnåkommor går helt enkelt inte att bota med plåster,  vad har hon gett sig in på undersköteskan.
*hur ska man kunna valla och hålla reda på hundratals hästkrafter i stenrösen och myrar, hjärnblödning hos djurskötaren.

5 kommentarer:

Gerard sa...

Haha.... Så jäkla klockrent!!!B-)

Fredrik sa...

hahah, roligt skrivet! :D

Elias sa...

Haha.

Bara lite taskigt att jag inte får vara med längre fram i täten med åkardrängen och gruvmaskinsbyggaren =)

Greta sa...

haha Ja igentligen är det ju så att du också skuller varit där framme men då hinner ju int vi andra i kapp för det är ju du som fixar kortisar.

Elias sa...

Ja iofs så blir det ju lätt kortis där framme :P