Facebook

onsdag 10 oktober 2012

Ny Medlem

Välkommen Fredrik Hagman, våran nyaste grussprättare.

Eftersom han ställt undan hojen redan, så får vi vänta till sommarn innan Super Teneren ska möta våran massiva KTM armé. Som bara växer och växer, redan i veckan blir vi en till 990. Såg att hon redan fyllt i det i sin profil =)

Sen har jag nu blivit med systemkamera också, så nu ska jag bara lära mig den så det kommer ut några fina bilder från den också. Få gå kurs hos Greta kanske?

Ett test i garaget


9 kommentarer:

Fredrik sa...

Tack, tack :) Min älskade Yamaha kommer nog bra överens med era KTM tror jag ;-)

Längtar till våren!!!

Greta sa...

Föresten Hej på dig.

Fredrik sa...

Hej Greta :) Nu vet jag inte om du också är en Polarbrödare? Annars lär vi ju ses på grusvägarna sen :)

Greta sa...

Jag jobbar hos några bönder runt byn, har nog snart varit i varenda ladugård. Finns faktist nån gård som jag inte skrapas skit hos. Men jag kämpar på att hinna klappa de korna innan jag dör i alla fall.

Janne sa...

Välkommen "hem" Fredrik! Trevligt med en Yamaha till!

Greta sa...

Ha ha kurs med mig....:)

Greta sa...

Så Elias du menar jag fortfarande får vara med trots glitter på hojen.

ÄlvsbyGrusSprätters sa...

Jadå, du kan måla den helt i rosa och lacka hello kitty på tanken om du vill. Så länge jag inte blir ifrånåkt och jag inte har något att skylla på :D

Skämt åsido, längtar till nästa sommar! Kommer bli kul, bara nu mr G hittar sig en också. Det finns några färger kvar att välja på ;)

Fredrik sa...

Tack Janne, det behövs lite motvikt mot alla KTMs :-)

Ska verkligen bli kul till våren då vi kan börja köra igen! Jag undrar om någon av er har tips på däck som är nåt mellanting mellan grus och landsväg? Köper jag grusdäck så kommer jag köra slut på dom så fort då jag kör mycket asfalt också....